Обґрунтування норм витрати електроенергії на потокових лініях зернопунктів методом планування експерименту - Мартиненко, І. І.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (My University, 2005)
Для обґрунтування норм витрати електроенергії на потокових лініях зернопунктів в статті пропонується метод планування експерименту.
Keywords: раціональне використання електроенергії; норми витрат електроенергії; багатофакторний експеримент; методика нормування електроенергії