Опис до патенту на корисну модель № 145678 "Пульсаційний гомогенізатор для рідких продуктів" - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Лебідь, М. Р. (Національний орган інтелектуальної власності, 2020)
Гомогенізатор для рідких продуктів, що має циліндр з патрубками підведення продукту і відведення гомогенізуючої емульсії, шток, на якому жорстко закріплений диск з осьовими наскрізними отворами, причому диск встановлено аксіально з можливістю обертання навколо своєї осі.
Keywords: гомогенізатор; гомогенізація рідких продуктів; пульсаційний гомогенізатор; поршень-ударник; насос