Рік війни, рік загартування незламного ТДАТУ: університет у нових реаліях воєнного часу. - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
2023. Минув рік війни. Нелегкий рік. Рік випробувань та шалених змін, рік розчарувань, втрат, горя і переоцінки цінностей. Війна рф проти України, тимчасове переміщення примусило ТДАТУ зіштовхнутися з низкою викликів: вижити, продовжувати надавати якісні освітні послуги, зберегти науково-педагогічний потенціал, не розгубити студентів. Втрата інфраструктури була найболючою проблемою.