Опис до патенту на корисну модель № 133483 "Пристрій для виділення азоту з повітря" - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пристрій для виділення азоту з повітря містить вентилятор і електродвигун, які розташовані перед входом у пристрій, магніт, лопатевий вихороутворювач, патрубки. Пристрій оснащений електро-магнітом зі змінним електромагнітним полем, величина якого змінюється за допомогою блока керування
Keywords: азот; виділення азоту з повітря; вентилятор; електродвигун; магніт; лопатевий вихороутворювач; патрубки; електромагніт; електромагнітне поле; блока керування