Перспективний спосіб зберігання продукції у вібраційно-швидкоморозильному пристрої - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Паламарчук, Ігор Павлович (МНАУ, 2019)
Розвиток холодильної галузі визначає забезпечення населення продовольством, рішення цілого ряду перспективних завдань промислового виробництва, енергетики, транспорту, фундаментальних і прикладних досліджень. Штучний холод вирішує питання якості продуктів як визначального фактора його безпеки. Крім того на сьогоднішній день виділяється два основних взаємопов'язаних пріоритету у розвитку холодильної техніки і технології - підвищення енергетичної ефективності та екологічної безпеки.
Keywords: зберігання продукції; промислове виробництво; швидкоморозильний пристрій