Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 15548 "Машина для очищення насіння" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2006)
Машина для очищення насіння, що має раму, на опорах якої підвішений вертикальний повітро-проникний ступінчастий ротор, аспіраційний патрубок, приводи ротора, яка відрізняється тим, що на опорах встановлено верхній та нижній фланці, на яких закріплений з можливістю переміщення вздовж вертикальної осі повітропроникний ступінчастий ротор
Keywords: пристрій, що поділяють тверді матеріали за щільністю; машини для очищення насіння; очищення та сортування зерна і насіння