Основи охорони праці: навчальний посібник - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Волошина, А. К.; Сичікова, Я. О. (Бердянськ: БДПУ, 2014)
Навчальний посібник розроблено відповідно до навчальних робочих програм з дисципліни «Основи охорони праці» для вищих педагогічних закладів. У навчальному посібнику подано практичний, теоретичний та довідковий матеріал щодо вирішення завдань з охорони праці, спрямований на забезпечення безпечних та здорових умов праці, пожежної безпеки. Матеріали посібника містять дев'ять лабораторних робіт. Для студентів вищих навчальних закладів технічних та гуманітарних спеціальностей
Keywords: навчальний посібник; охорона праці; основи охорони праці; пожежна безпека