Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Alekseenko, Vadym; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Червоткина, Александра Александровна; Chervotkina, Oleksandra (ТДАТУ, 2018)
Uk: У роботі викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранул з жому моркви. Ru: B работе изложены результаты экспериментальних исследований с определением коэффициента трения покоя и движения образцов гранул из жмыха моркови. En: Тhe paper presents the results eksperimentalnih studies with determination of the coefficient of friction of rest and motion samples of pellets from oil cake of carrot.
A study of the coefficient of friction of granular cake carrot
Исследование коэфициента трения гранулированого жмыха моркови
Keywords: коефіцієнт; тертя; гранула; експеримент; гранулювання; жмых; морковь; вторинні сировинні ресурси; стиснення; витримки під тиском; зняття тиску; релаксації напружень; витримки без тиску; точка адсорбції води