Досвід застосівання альтернативних видів палива сільськогосподарської техніки - Кушлик, Роман Васильович; Кушлык, Роман Васильевич; Kushlyk, Roman; Куценко, Р. Р. (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: зб. матер. міжнар. на-ук.-практ. конф., м. Мелітополь, 7-14 квітня 2015 року. – Мелітополь: ТДАТУ, 2015. – Т.4. Технічні науки (ч.1). – 100 с.
Keywords: паливо; сільськогосподарська техніка; біопаливо