Технічна і технологічна підготовка ремонтної майстерні приватного підприємства «Могучий» Мелітопольського району Запорізької області до ремонту техніки: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Спицький, Микита (My University, 2021)
У забезпеченні успішної виробничої діяльності господарств важлива роль належить їхній ремонтній службі. Незважаючи на те, що значний обсяг складних видів ремонту виконується для господарств ремонтно-обслуговуючими підпри-ємствами, великий обсяг ремонтних робіт виробляється власними силами господарств у майстернях. Існуюча економічна обстановка підштовхує господарства відмовитися від послуг спеціалізованих підприємств по ремонті техніки і виконувати велику частину робіт самотужки в наявних механічних майстернях, жертвуючи якістю ремонту, але тим самим знижуючи собівартість ремонту, що дає можливість підтримувати весь парк машин у працездатному стані.
Keywords: ремонтні майстерні; приватне підприємство «Могучий»; ремонт техніки; машинно-тракторний парк