Наповнювально-розливальні пристрої з розливу харчових рідин: методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Інноваційні технології та обладнання галузі" для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Мета роботи: знайомство з класифікацією та принципом роботи розливальних машин для харчових рідин; одержання практичних навичок у налагоджуванні роботи розливальних машин.
Keywords: методичні вказівки; розливальні машини; лабораторні роботи; харчові рідини; методи розливу