Методика інженерного аналізу принципових схем технологічних установок, робочих апаратів і машин харчових підприємств - Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valenyn; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira (ТДАТУ, 2021)
UK : В матеріалах даної статті розглянута методика проведення розрахункових робіт в лабораторних та практичних роботах, курсових і дипломних проектах, в яких необхідно скласти технологічні схеми, провести їх аналіз та вибір оптимальних параметрів для подальших розрахунків конструкцій машин. EN : The materials of this article consider the method of calculation work in laboratory and practical works, course and diploma projects, in which it is necessary to make technological schemes, their analysis and selection of optimal parameters for further calculations of machine designs.
Metodology of engineering analysis of principle schemes of technological installations, food equipment
Keywords: методика; інженерний аналіз; технологічна схема; кінематичний розрахунок; машина; конструкція; methodology; engineering analysis; technological scheme; kinematic calculation; machine; construction