Аналіз факторів системи – туризм - Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Демина, Наталья Анатольевна; Domina, Natalia; Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: У роботи розкриваються тенденції розвитку туризму в Україні. Особлива увага приділяється когнітивному моделюванню факторів: визначення головних факторів та побудова сценаріїв для цих факторів. Робота є дослідженням головних чинників туризму, що впливають на розвиток туризму в Україні. Як і раніше є недостатньо розвиненою туристська інфраструктура, темпи розвитку і модернізації її основних елементів. EN: The article reveals the trends in the development of tourism in Ukraine. Particular attention is paid to cognitive modeling of factors: determining the main factors, and building scenarios for these factors. Research and analysis of the main factors of tourism in Ukraine makes it possible to improve the work of this sector of the industry; budget revenue.
Keywords: туризм; когнітивне моделювання; сценарій; важелі; фактори; оптимальні стратегії; tourism; cognitive modeling; scenarios; leverage; factors; optimal strategies