Концепції інвестицій в історії економічної думки - Речка, Катерина Миколаївна; Речка, Екатерина Николаевна; Rechka, Kateryna (ТДАТУ, 2014)
В статті розглянуто зародження терміну "інвестиції", визначено особливості формування концепцій інвестицій в розрізі історії економічної думки. Досліджено праці видатних вченихекономістів щодо питання виникнення інвестицій, їх подальшого розвитку та функціонуванні в економіці.
Keywords: інвестиції; нвестування; історичні концепції