Використання технологій візуалізації в освітньому процесі, як складової системи інтелектуального навчання - Бондаренко, Лариса Юріївна; Вершков, Олександр Олександрович; Тетервак, Ілля Романович (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: В умовах постійно зростаючих темпів глобального процесу інформатизації майбутнє освітньої системи стоїть за активним використанням інтелектуальних мультимедійних навчальних системам в освіті. За допомогою мультимедіа, моделінгу та інтерактиву можно отримати принципово повну модель навколишнього світу. EN: In the conditions of the constantly growing pace of the global informatization process, the future of the educational system lies behind the active use of intelligent multimedia educational systems in education. With the help of multimedia, modeling and interactive, you can get a fundamentally complete model of the surrounding world.
Бондаренко Л. Ю., Вершков О. О., Тетервак І. Р. Використання технологій візуалізації в освітньому процесі, як складової системи інтелектуального навчання. Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції (Запоріжжя, 30 вересня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 413-418.
Keywords: інноваційна технологія; навчання; мультимедіа; моделінг; освітня система; innovative technology; innovative technology; multimedia; modeling; educational system