Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська): методичні вказівки до лабораторних занять з іноземної мови за професійним спрямуванням (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка» факультет економіки та бізнесу 3 курс - Гладких, Ганна Валеріївна; Гладких, Анна Валерьевна; Hladkykh, Hanna (ТДАТУ, 2019)
Методичні вказівки містять теми та зміст лабораторних занять з курсу, порядок їх проведення та рекомендації щодо підготовки студентів до лабораторних занять вдома, розподіл балів та критерії оцінювання.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні заняття; іноземна мова (англійська); спеціальність економіка