Використання штучного інтелекту в освітньому процесі вищої школи: нові можливості та загрози - Венгерова, Олена Василівна; Venherova, Olena (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: У статті розглянуто, яким чином здобувачі використовують ШІ в освітньому процесі. Визначено можливості та загрози використання штучного інтелекту в освітньому процесі вищої школи. /// EN: The article examines how students use AI in the educational process. Opportunities and threats of using artificial intelligence in the educational process of higher education are identified.
The use of artificial intelligence in the educational process of higher education: new opportunities and threats
Keywords: штучний інтелект; освітній процес; здобувачі освіти; вища школа; когнітивні здібності; artificial intelligence; educational process; students; higher education; cognitive abilities