Опис до патенту на корисну модель № 141750 "Пристрій термохімічної підготовки відходів садівництва до компостування" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Пристрій термохімічної підготовки відходів садівництва до компостування містить завантажувальний пристрій з живильником, транспортер, горизонтальну камеру обробки з впускним вікном. Додатково встановлено насос подачі розчину лужного препарату у центральний транспортуючий струмінь транспортера та колектор з кавітаційними насадками, вмонтованими у горизонтальну камеру обробки для термохімічної обробки вихідного матеріалу
Keywords: термохімічна підготовка відходів садівництва до компостування; біоенергетика; виробництво компосту