Статистична звітність у транспорті - Носаченко, І. М. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Метою статистичних досліджень залізничного транспорту є отримання даних щодо обсягів відправлень вантажів за номенклатурою та пасажирів за видами сполучення та регіонами, обсягів перевезень вантажів за номенклатурою залізничним транспортом загального користування [1]. При цьому заповнюються наступні форми статистичної звітності: ф. № 51-зал (місячна) «Звіт про обсяги вантажних та пасажирських перевезень залізничним транспортом загального користування» та ф. № 6-зал (річна) «Звіт про постанційне відправлення пасажирів за видами сполучення»
Keywords: статистична звітність; статистичні дослідження; залізничний транспорт; автомобільний транспорт; водний транспорт; авіаційний транспорт; трубопровідний транспорт; електричний транспорт