Формування раціонального використання інтелектуального капіталу підприємства - Левіщенко, О. (ФОП Однорог Т. В., 2021)
Організаційно-економічний механізм управління інтелектуальним капіталом підприємства ‒ це система елементів управління: підсистеми, що управляється, підсистеми, що управляє, методів управління, критеріїв і методів оцінки ефективності управлінських впливів на об'єкти управління (людський капітал, організаційний капітал, клієнтський капітал), яка дозволяє підприємству отримувати додаткові конкурентні переваги.
Keywords: інтелектуальний капітал; людський капітал; організаційна культура; управління інтелектуальним капіталом; методи управління