Звіт про науково-дослідну роботу. Тема «Експлуатаційно-технологічна оцінка роботи сівалки Leda-12 «ПРОФІ» і культиватора КРНВ-8,4 » - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Той факт, що скорочення строку сівби сільськогосподарських культур сприяє підвищенню їх врожай-ності, є загально відомим і цілком зрозумілим. Проте, вирішувати цю задачу можна принаймні двома шляхами: екстенсивним і інте-нсивним. Перший полягає у збільшенні кількості посівних агрегатів, а другий – у за-стосуванні широкозахватних МТА
Keywords: сівба сільськогосподарських культур; вирощування просапних культур; сівалка Leda-12; культиватор КРНВ-8,4; трактор ХТЗ-16132; агрегатування