Дослідження форми і розмірів отворів решіт для калібрування посівного матеріалу плодових кісточкових культур - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Цимбал, В. І. (My University, 2008)
Наведено результати пошукових досліджень процесу калібрування насіння плодових кісточкових культур. Отримано значення вихідних параметрів, що будуть використані при розробці макетного зразка установки для калібрування насіння плодових кісточкових культур
Keywords: калібрування нпосівного матеріалу; безпересадкова технологія вирощування саджанців; плодове розсадництво; процес калібрування решетами