Роль технічної діагностики в підвищенні рівня надійності технологічного обладнання - Латоша, В. В.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2020)
Технічна діагностика технологічного обладнання, що виготовляється або вже знаходиться в експлуатації є найбільш відповідальними етапами для досягнення його високої надійності. Власне, технічна діагностика зумовлює основу системи отримання і обробки інформації про стан технологічного обладнання, процесів його функціонування. Завдання діагностики – встановлення параметрів, місця їх контролю і причин відхилень параметрів від встановлених значень з метою збереження в стійкому працездатному стані автоматично діючої машини.
Keywords: надійність; технологічне обладнання; технічна діагностика; контроль технічного стану; контроль пристроїв