Забезпечення аналізу фінансової діяльності підприємств - Терещенко, Максим Анатолійович; Терещенко, Максим Анатолиевич; Tereshchenko, Maksym (My University, 2015)
UK: У статті досліджені основні тенденції забезпечення аналізу фінансової діяльності підприємств, визначені нові підходи до підвищення платоспроможності підприємства. EN: In the article envestigational basic tendencies of providing of analysis of financial activity of enterprises, the new going is certain near the increase of solvency enterprise.RU: В статье исследованы основные тенденции обеспечения анализа финансовой деятельности предприятий, определены новые подходы к повышению платежеспособности предприятия.
Keywords: фінансова діяльність; фінансовий контроль; система управління підприємством; стійка діяльність підприємства; financial activity; financial control; control systemby an enterprise; proof activity of enterprise; финансовая деятельность; финансовый контроль; система управления предприятием; стойкая деятельность предприятия