Теоретико-методологічні засади аналізу функціонально-якісного наповнення техніко- технологічного забезпечення свинарства - Шацький, В. В.; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii (My University, 2013)
UK: Запропоновано теоретико-методологічні засади аналізу функціонально-якісного наповнення техніко-технологічного забезпечення свинарства на основі його конкурентоспроможності. RU: Предложены теоретико-методологические принципы анализа функционально-качественного наполнения технико-технологического обеспечения свиноводства на основе его конкурентоспособности. EN: Teoretiko-methodological principles of the analysis functional high-quality filling of the tekhniko-technological providing of the pig breeding are offered on the basis of his konkurentosposobnosti.
Теоретико-методологические принципы анализа функционально-качественного наполнения технико-технологического обеспечения свиноводства
Тeoretіko- methodological principles of analysis functionally-high-quality filling of tekhnіko tekhnologіchnogo of providing of pig breeding
Keywords: свинарство; виробництво; технологія; техніка; продукція; якість; конкурентоспроможність; оптимізація; функціонально-якісне наповнення