Використання природно-ресурсного потенціалу Запорізької області для розвитку лікувально-оздоровчої рекреаційно-туристичної діяльності - Даценко, Людмила Миколаївна; Даценко, Людмила Николаевна; Datsenko, Liudmyla; Арсененко, І. А.; Arsenenkо, I. A.; Донченко, Л. М.; Donchenko, L. M.; Зав'ялова, Т. В.; Zavyalova, T. V. (My University, 2016)
UA: Необхідною складовою розвитку лікувально-оздоровчої рекреаційно-туристичної діяльності (РТД) є потенційні можливості території, серед яких провідне місце займає природно-ресурсний потенціал. Він являє собою сукупність взаємозалежних компонентів природних і природно-антропогенних систем для задоволення рекреаційно-туристичних потреб. EN: The territory of Zaporizhzhya Oblast has a unique combination of natural conditions and resources for the development of recreational and tourist activities, especially for the formation of functional resorts here - treatment, recreation, recreation, tourism.
Use of natural resource potential of zaporo region for development of treatment and health recruitment and tourism activity
Keywords: recreational and tourist activity; treatment; health improvement; rest tourism; natural and recreational resources; natural resource p otential of the territory; recreation; природно-ресурсний потенціал; туризм; природно-антропогенні системи; природні ресурси; оздоровчий комплекс; оздоровча діяльність; клімат; курорти; кліматичні умови; узбережжя; лікувальні грязі