Розробка пристрою контролю технічних параметрів захисно-комунікаційних апаратів напруги до 1000 В - Кузьмин, І. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
У статті розглянуто метод перевірки параметрів автоматичних вимикачів. Дано опис пристрою контролю технічних параметрів захисно-комутаційного апарата до 1000 В. Розглянуто аналоги даного пристрою.
Keywords: напруга; електрообладнання; струм; автоматичні вимикачі