Управління стратегічним розвитком підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Москаленко, Людмила Олександрівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Об’єктом дослідження є процес стратегічного управління в організації. Предметом дослідження є організаційно-фінансовий механізм реалізації стратегії організації. Методи дослідження. Методологічною основою дослідження були наступні методи: метод наукових узагальнень; економіко-статистичний аналіз; - функціонально-структурний аналіз. У першому розділі охарактеризовані теоретичні засади формування механізмів реалізації стратегій організації У другому розділі проаналізовано механізми реалізації стратегії організації ТОВ «АТБ-Маркет», розроблено заходи щодо вдосконалення організаційно-фінансових механізмів реалізації стратегії організації.
Keywords: стратегічне управління; стратегія організації; механізми реалізації стратегії