Персик: догляд за кроною - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha (My University, 2013)
Якщо до персикового саду на насіннєвій підщепі застосувати лідерне формування крони — він вступить у товарне плодоношення на 1—2 роки раніше, ніж за умови використання чашоподібних формувань
Keywords: персик; догляд за кроною персика; формування крони; товарне плодоношення; чашоподібні формування; веретеноподібна крона; нормівальне обрізування; корекція спотвореної крони