Перспективний спосіб гомогенізації молока - Юрченко, С. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Дано аналіз процесу гомогенізації та розроблена конструкція імпульсного гомогенізатора молока.
Keywords: гомогенізація; молоко; імпульсний гомогенізатор; енергоспоживання; клапанний гомогенізатор