Мікроконтролерне обладнання для внесення твердих мінеральних добрив - Маніта, Ігор Юрійович; Манита, Игорь Юрьевич; Manita, Ihor; Бойка, М. (My University, 2021)
В умовах інтенсивного розвитку цифрових технологій ведеться їх активне впровадження у всіх областях сільськогосподарського виробництва, зокрема в області внесення добрив. Основними завданнями інтелектуалізації сільського господарства є автоматизація, роботизація, збір і обробка інформації на всіх етапах виробництва сільськогосподарської продукції при зниженні вартості її виробництва і мінімізації впливу людського фактору.
Keywords: мікроконтролери; добрива; механізація; цифрові технології