Основні напрямки формування і раціонального використання фінансових ресурсів - Загорєєва, Ольга Юріївна; Загореева, Ольга Юрьевна; Zahorieieva, Olha (ТДАТА, 2005)
У статті розглядаються питання формування фінансових ресурсів. Висвітлено сутність та класифікацію фінансових ресурсів, джерел їх утворення. Проаналізовано наявність та використання фінансових ресурсів в господарстві. Визначено основні шляхи підвищення ефективності використанню фінансових ресурсів.
Keywords: формування фінансових ресурсів; раціональне використання фінансових ресурсів; підприємство; капітал; кредитування; сільськогосподарська галузь; сільське господарство