Опис до патенту на корисну модель № 48947 "Спосіб приготування біодизельного палива" - Абаджян, Б. А.; Лазуренко, О. В.; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Кочірко, Б. Ф.; Козаков, В. М. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Спосіб приготування біодизельного палива, що включає змішування мінерального дизельного палива з метиловими ефірами жирних кислот, який відрізняється тим, що як мінеральне дизельне паливо використовують фракцію абсорбенту дизельного палива з температурою кипіння переважно від 180 °С до 280 °С, яку виділяють в процесі атмосферної ректифікації газового конденсату
Keywords: приготування біодизельного палива; нафтохімічна промисловість; приготування сумішевих палив з компонентами органічного походження