Інвестиційне проєктування аграрного виробництва: курс на сталий розвиток - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (ТВОРИ, 2021)
Перспективами досліджень є розробка механізму регулювання інвестиційного проєктування, впровадження підсумків наукових досліджень у практику реалізації аграрних інвестиційних проєктів.
Keywords: аналіз інвестиційної діяльності; інвестиції; інвестиційний проєкт