Обгрунтування організаційно-технологічних заходів з техничного обслуговування техніки в майстерні відкритого акціонерного товаривства Мелітопольський елеватор м. Мелітополь Запорізька область: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Банов, Андрій (ТДАТУ, 2021)
Технологічний процес ремонту техніки повинен забезпечити одержання продукції високої якості при найбільш повному використанні всіх технічних можливостей устаткування, пристроїв та інструментів і при найменшій вартості виконаних робіт. Реалізація вибраної стратегії технічного обслуговування і ремонту обумовлює необхідність функціонування відповідної ремонтно- обслуговуючої бази, вона повинна забезпечити своєчасне виконання всіх видів робіт та високу якість їх виконання.
Keywords: ремонт техніки; технічне обслуговування; ефективне використання МТП; сільськогосподарська техніка; трактори; ремонтні майстерні