Вибір надійного перевізника для безпечного перевезення вантажів - Антропов, Я. В. (ТДАТУ, 2021)
Динаміка розширення ринку транспортно-логістичних послуг, що спостерігається останнім часом, відкриття нових логістичних терміналів, посилення суперництва між операторами сприяють зростанню потреби в комплексному вирішенні транспортно-логістичних завдань в цілях ефективнішого обслуговування клієнтів. Кожного вантажовідправника хвилює швидкість, безпека та вартість транспортування виробленої продукції. Ці фактори залежать від вантажоперевізника, вибір якого стає важливою складовою сучасної логістики.
Keywords: транспортно-логістичні послуги; логістичні термінали; вантажовідправник; вантажоперевізник; логістика; безпечність автоперевезень; штрафні санкції; вартість вантажоперевезень