Удосокналення технології виробництва соусної продукції на основі горіхоплідної сировини : кваліфікаційна робота ОС «Магістр» : спец. 181 Харчові технології ОПП «Індустрія здорового харчування» - Лисенко, Артем Миколайович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
В кваліфікаційній роботі обґрунтовано практичні рекомендації щодо удосконалення технології виготовлення соусної продукції на основі горіхоплідної сировини. У даній дипломній роботі було виконано наступне: в першому розділі проведено аналіз актуальних літературних джерел, що стосуються обраної теми; другий розділ містить огляд методик, які використовувалися під час проведення експериментів; третій розділ презентує результати досліджень і їх аналіз; четвертий розділ розкриває технологічну схему виробництва соусу; в п’ятому розділі проведено розрахунки економічної ефективності виробництва соусу на основі горіхоплідної продукції; : 6 розділ - виконаний СВОТ- сналіз запропонованої технології; у сьомому розділі надано детальний опис заходів з охорони праці та безпеки працівників у випадку надзвичайних ситуацій на харчових підприємствах. На основі отриманих даних зроблено висновки щодо виготовлення соусної продукції на основі горіхоплідної сировини.
Keywords: волоський горіх; соус; горіхоплідна сировина; поліненасичені жирні кислоти; фізико-хімічні показники