Недостовірне декларування: проблеми доказування у справах про правопорушення, пов'язані з корупцією - Кутіщев, І. О.; Шумейко, Іван Павлович; Shumeiko, Ivan (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Система електронного декларування є ключовим елементом антикорупційної політики України. Вона створена для забезпечення прозорості діяльності публічних службовців, запобігання незаконному збагаченню та контролю за активами державних посадовців. Проте ефективність цієї системи безпосередньо залежить від здатності держави забезпечити якісне доказування фактів подання недостовірної інформації.
Keywords: декларування; корупція; правопорушення