Щодо оцінки потенційної можливості застосування ресурсозберігаючих технологій на підприємствах молочного скотарства - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (Житомирський національний агроекологічний університет, 2016)
UK: В тезисах розкрито оцінку потенційної можливості застосування ресурсозберігаючих технологій на підприємствах молочного скотарства. Також зазначено, що світовий і вітчизняний досвід розвитку молочного скотарства показує, що в основі застосування ресурсозберігаючих технологій лежить науковий і системний підходи. RU: В тезисах раскрыто оценку потенциальной возможности применения ресурсосберегающих технологий на предприятиях молочного скотоводства. Также указано, что мировой и отечественный опыт развития молочного скотоводства показывает, что в основе применения ресурсосберегающих технологий лежит научный и системный подходы.
Keywords: застосування; ресурсозбереження; технологія; підприємство; молочне скотарство; применение; ресурсосбережение; технология; предприятие; молочное скотоводство