Опис до патенту на корисну модель № 132037 "Оптична схема дослідження руху частинок у двох площинах" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Оптична схема дослідження руху частинок у двох площинах, яка складається з джерела когерентного випромінювання - лазер ЛГН 222, дзеркал, світлоподільника, трьох обертаючих призм Дове, встановлених послідовно з можливістю освітлювання електрофоретичного осередка з двох сторін окремо і одночасно, оптичної лінзи, вимірювальної камери, фотоприймача (ФЕП 84-5), цифрового запам'ятовуючого осцилографа (С 9-8), підсилювач сигналу, аналого-цифровий перетворювач (АЦП); персональний комп'ютер (ПК), крім того додатково встановлені й використовується друга і третя призма Дове при формуванні світлових пучків у зондуючій зоні електрофоретичного осередка
Keywords: дослідження руху частинок у двох площинах; когерентне випромінювання; лазер ЛГН 222; світлоподільник; призма Дове; фотоприймач; ФЕП 84-5; цифровий запам'ятовувач осцилограф; аналого-цифровий перетворювач; контрольно-вимірювальна техніка