Монтаж електрообладнання і систем керування : підручник - Куценко, Юрій Миколайович; Яковлєв, Валерій Федорович (К.: Аграрна освіта, 2009)
Розглянуто найбільш суттєві питання, що пов’язані з монтажем електричного обладнання в сільському господарстві: нормативна документація та загальні питання планування і проектування електромонтажних робіт, технологія монтажу сучасного електроустаткування, питання монтажу засобів автоматизації, наведено технологію монтажу повітряних ліній із самонесучими ізольованими проводами, монтаж трансформаторних підстанцій. У додатках наведено технічні дані нової комутаційної та захисної апаратури. Буде корисним для інженерно-технічних працівників, які пов’язані з монтажем електротехнічного устаткування. Рекомендовано Міністерством аграрної політики України як підручник для студентів аграрних вищих навчальних закладів I–ІІ рівнів акредитації зі спеціальності 5.10010102 “Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі”
Keywords: проектування електромонтажних робіт; технологія монтажу елктроустаткування; монтаж засобів автоматизації