Формування професійної компетентності майбутніх енергетиків за допомогою кейс-методу - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym (My University, 2021)
В статті розглядаються проблеми впровадження інноваційних методів та технологій в навчально-виховний процес ВНЗ. Аналізується один із інноваційних методів – кейс-метод. Визначається сутність даного методу як освітньої технології професійного навчання студентівенергетиків, та його основні елементи.
Keywords: кейс-метод; інноваційні технології навчання; інтерактивне навчання