Розробка бібліотеки функцій та САПР на основі CAD-системи PowerSHAPE - Гавриленко, Євген Андрійович; Гавриленко, Евгений Андреевич; Havrylenko, Yevhen; Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia; Гоєнко, Д. С.; Чернобильський, Д. Ю. (My University, 2020)
Метою даної роботи є розробка бібліотеки функцій, що дозволяють легко інтегруватися з PowerSHAPE і розширюють можливість побудови кривих і поверхонь, які визначаються аналітичними залежностями.
Keywords: PowerSHAPE; CAD-система; крива; поверхня; простір; рівняння