Опис до патенту на корисну модель № 129065 "Багатошаровий перетворювач променевої енергії" - Дзівіцький, О. Г.; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Багатошаровий перетворювач променевої енергії містить сонячну панель, в склад якої входить гетероструктура напівпровідників, алюмінієва рама і скло на передній стороні. При цьому напівпровідники гетероструктури прозорі, а сама гетероструктура виконана багатошаровою, кожний із шарів складається з напівпровідників р-типу та n-типу, халькогенiдного скла та прозорого провідника
Keywords: променева енергія; сонячна панель