Розв’язання ОДУ першого порядку у пакеті MathCAD - Водяницька, Я. А.; Кравець, Василь Іванович; Кравец, Василий Иванович; Kravets, Vasyl; Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha (ТДАТУ, 2019)
Розгляд і розв’язання диференціальних рівнянь першого порядку в пакеті MathCAD значно скорочує час.
Keywords: диференціальні рівняння; обчислювальний блок; ОДУ