Абсорбційний пристрій накопичення вологи. Опис до патенту на корисну модель № 157097. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Ломейко, Олександр Петрович; Постол, Юлія Олександрівна; Самойчук, Кирило Олегович; Нікульча, Микола Віталійович (My University, 2024)
Абсорбційний пристрій накопичення вологи містить підвідний канал, водозбірник, відвідний канал. Додатково встановлено вентилятор та охолоджувач-конденсатор, який виконано у вигляді випарника абсорбційної холодильної машини, які розміщено в потоці повітря підвідного каналу. А у відвідному каналі встановлено повітропідігрівач, виконаний у вигляді конденсатора абсорбційної холодильної машини, водозбірник розташовано під патрубком відведення конденсату з підвідного каналу.
Keywords: абсорбційний пристрій; накопичення вологи; конденсація атмосферної вологи; підвідний канал; відвідний канал; водозбірник