Опис до патенту на корисну модель № 146118 "Магнітоімпульсний пристрій подачі твердого палива" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; et al. (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності», 2021)
Магнітоімпульсний пристрій подачі твердого палива містить бункер палива, шнек подачі твердого палива з бункера, вентилятор. В пристрій введений похилий феромагнітний віброелемент бункера палива, магнітоімпульсний віброзбуджувач, джерело живлення, пульт керування. Запропонована корисна модель належить до теплоенергетики, а саме до пристроїв для подачі твердого палива в пристрої для спалювання, що подаються у зону спалювання шляхом вільного падіння або сковзання по похилим поверхням.
Keywords: магнітоімпульсний пристрій; тверде паливо; бункер палива; вентилятор; магнітоімпульсний віброзбуджувач; джерело живлення; пульт керування; корисна модель; теплоенергетика