Зернові культури - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna (ТДАТУ; наук. бібліотека, 2015)
Запропонований покажчик містить літературу з технології вирощування зернових культур з фондів наукової бібліотеки ТДАТУ. Покажчик буде цікавий студентам, аспірантам, викладачам, а також всім хто займається розглядом питань даної тематики
Keywords: рослинництво; зернові; бобові; кормові; овочеві; плодові