Управління стратегією маркетингу цінностей підприємства ПрАТ «Тернопільський молокозавод» : кваліфікаційна робота магістра : спец. 075 Маркетинг ОПП «Маркетинг» - Мокієнко, Олена (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Методи проведення досліджень: у роботі використані загальнонаукові методи (аналіз, синтез, індукція, дедукція, порівняння, абстрагування, конкретизація) та спеціальні (експертних оцінок, TEMPLES-аналіз, SNW-аналіз, аналіз пʼяти сил М. Портера, метод побудови кривих цінності, табличний, матричний, розрахунково аналітичний, анкетування та графічний). Основні результати дослідження (наукові, практичні): - удосконалено цифровий інструментарій управління стратегією маркетингу цінностей ПрАТ «Тернопільський молокозавод» на основі використання штучного інтелекту для формування персоналізованих пропозицій для постійних клієнтів підприємства, що дасть змогу підвищити залученість споживачів та підвищить сприйняття цінності підприємства; - набуло подальшого розвитку визначення поняття «стратегія маркетингу цінностей», яке, на відміну від існуючих, поєднує класичні підходи маркетингу із сучасними концепціями і базується на цифровій персоналізації та зосереджується на створенні та доведенні цінності до споживача конкретного сегменту цільової аудиторії підприємства; - дістали подальшого розвитку етапи управління стратегією маркетингу цінностей шляхом додавання етапу сегментування та таргетування цільової аудиторії, що дасть змогу визначити цінності кожного окремого сегменту і більш повно задовольнити потреби споживачів.
Keywords: молочна продукція; маркетингова стратегія; маркетинг цінностей; криві цінності; бренд «Молокія»; ПрАТ «Тернопільський молокозавод»; молочна галузь; концепції створення спільної цінності