Аналіз причин необхідності маркетингових об’єднань виробників при виході на зовнішні ринки - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2012)
UK: Визначено значення маркетингових об’єднань для виробничих підприємств, які приймають участь у зовнішньоекономічній діяльності. EN: The values of marketing associations are certain for productive enterprises, hat take part in foreign economic activity.
Keywords: збут; консолідація; маркетинг; машинобудування; підприємство; sale; consolidation; marketing; engineer; enterprise